Extra

Op aanvraag kunnen volgende behandelingen verzorgd worden:

  • Phyto5 Gezichtsbehandeling met kleurenlichttherapie.
  • Causale voetreflexologie
  • Medische pedicure (ProCert geregistreerd en bij PROVOET aangesloten).

Filosofie Gezichtsverzorging
PHYTO5 is gericht op herstel van het energetisch evenwicht (Yin en Yang) in het lichaam volgens de 5 elementenleer van de bewezen Traditionele Chinese Geneeskunde: Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water en brengt de huidconditie terug in balans. Voor elk huidtype is er een passende elementenlijn. Voor een normale huid die in balans is, kan men kiezen voor huidverzorging van het energetische seizoen.

http://www.harmonyandyou.nl/images/kleurenzones.jpg

Het lichaam bestaat niet alleen uit materie maar ook uit vitale energie. Als dit energiepatroon niet in balans is, stuurt het lichaam waarschuwingssignalen die in de huid, dus ook in de reflexzones van het gezicht, zichtbaar worden.
Door de energetische werking van de Phyto5 producten worden de energiebanen die corresponderen met de bijbehorende organen in balans gebracht volgens de 5 elementenleer uit de Traditionele Chinese Geneeskunde.
Door het creƫren van innerlijke balans, verbeteren ook de huidfuncties (uiterlijke balans) met zichtbaar resultaat. De unieke combinatie van de producten en de behandelingsmethodieken zoals lymfedrainage en chroma (kleurenlicht)therapie op de reflexzones, hebben een inmiddels, d.m.v. wetenschappelijk bewezen metingen, diepe energetische werking.